Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το μοντέλο Μαρία Πατσά-Διαβάστε την τελευταία της συνέντευξη

Share it:
Η Μαρία Πατσά έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο αλλά η τελευταία μεταμόσχευση δεν πήγε και τόσο καλα.


Οι επιπλοκές οδήγησαν το όμορφο μοντέλο στο θάνατο σήμερα το μεσημέρι. Η οικογενειά της και οι δικοί της άνθρωποι ήταν μαζί της όλα αυτα τα χρόνια που πάλευε με τη λευχαιμία αλλά η μάχη ήταν άνιση. Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει η Μαρία τον Ιανουάριο σε συνέντευξη στο iapopsi:

  Μαρία πως ξεκίνησε η περιπέτειά σου; 


«Ξεκίνησε όταν έβγαλα 2 κοκκινίλες στο στήθος. Δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα απλά τις τελευταίες μέρες ένιωθα λίγο κουρασμένη»

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν έμαθες τι ακριβώς σου συνέβαινε; «Όταν οι γιατροί μου ανακοίνωσαν πως έχω λευχαιμία νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Έκλαιγα, φώναζα, αλλά μετά έπεισα τον εαυτό μου πως πρέπει να το ξεπεράσω»

 Πώς ήταν η περίοδος της θεραπείας σου; Τι σκεφτόσουν; «Πέρασα δύσκολες στιγμές όπως θα φαντάζεσαι…. είχα φρικτούς πόνους, επώδυνες εξετάσεις, αλλαγές στην εξωτερική μου εμφάνιση, αλλά δεν έχασα τη πίστη μου ούτε στιγμή! Αυτό που με βοήθησε πολύ – και εσύ το ξέρεις που μιλούσαμε συχνά- ήταν η καλή μου ψυχολογία! Γελούσα με τα απλά πράγματα, αυτοσαρκαζόμουν με τις αλλαγές στην εμφάνιση μου… Ακόμα και στην αρχή που ήταν δύσκολα τα πράγματα, δεν πίστεψα στιγμή ότι θα πεθάνω!Ποιοι άνθρωποι ήταν δίπλα σου εκείνη τη περίοδο; «Μου στάθηκαν αρκετοί άνθρωποι αλλά πάνω απ ‘όλους ήταν δίπλα μου οι δικοί μου άνθρωποι! Η οικογένεια μου!»Εκείνη τη περίοδο είχες και σχέση. Ήταν εύκολο να είστε μαζί υπο αυτές τις συνθήκες;«Ομολογώ ότι ήταν πολύ δύσκολα και για τους δυο μας εκείνη τη περίοδο» Τώρα πως είσαι; «Είμαι πάρα πολύ καλά.


Ήταν σίγουρα μια άσχημη εμπειρία αλλά ευτυχώς ξεπεράστηκε. Ξέρεις κάτι; Είμαι πολύ περήφανη για μένα γιατί πάλεψα για την ζωή που μου χαρίστηκε. Το μάθημα που πήρα από όλη αυτή τη περιπέτεια είναι πως δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε για ασήμαντα πράγματα και μικρά! Το πιο σημαντικό είναι να ξυπνάμε το πρωί και να βλέπουμε τον ήλιο!Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες όταν βγήκες από το νοσοκομείο;

 «Θα σου πω αυτό που ήθελα να κάνω και έκανα όταν έγινα εντελώς καλά. Πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα μια βόλτα και έβαλα τέρμα τη μουσική! Αυτό που κάνουμε όλοι δηλαδή κάθε μέρα.Άρχισα και πάλι να ζω τη κάθε μου στιγμή! Κάθε πρωί που ξυπνάω σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι.  

Να ευχηθούμε καλό ταξίδι!
Share it:

Post A Comment: