Κόλλησε το iPhone σας και είστε έτοιμοι να κλάψετε ή να βρίσετε; Σας έχουμε τη λύση για να σωθείτε

Share it:
1η Περίπτωση

Το iPhone σας έχει κολλήσει ενώ ήταν ανοιχτό και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Ούτε να το κλείσετε μπορείτε ούτε τίποτα. Η λύση είναι μια: Hard Reset. Για να κάνετε hard reset πρέπει να πατήσετε ταυτόχρονα το home button (δλδ αυτό στην οθόνη πάνω) και ταυτόχρονα πατάμε το sleep/wake button. Τα κρατάμε πατημένα για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσει. Το κινητό είναι μετά έτοιμο να το ανοίξετε με τον γνωστό τρόπο.

2η Περίπτωση

Το iPhone δεν ανοίγει. Πάτε να το ανοίξετε και κολλάει στο «μήλο» της apple. Λύση είναι μόνο μία. Να το συνδέσουμε στο iTunes ώστε να πραγματοποιήσουμε restore. Δοκιμάζουμε πρώτα κάτι εύκολο. Το συνδέουμε στο iTunes ώστε να γίνει restore. Αν το iTunes το αναγνωρίσει πατάμε restore.

Αν δεν τα καταφέρουμε τότε πρέπει να βάλουμε το κινητό σε recovery mode. Για να το καταφέρουμε κρατάμε τα sleep/wake και home buttons μέχρι το iPhone να κάνει επανεκκίνηση. Όταν εμφανιστεί το «μήλο» αφήνουμε το sleep/wake και κρατάμε πατημένο το home button μέχρι να εμφανιστεί η εικόνα του iTunes με το καλώδιο USB. Μετά, μέσω iTunes μπορούμε να κάνουμε restore. (απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι συνδεδεμένο με το USB και το Itunes ανοιχτό)

Πηγή: www.neopolis.gr
Share it:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Post A Comment:

1 comments:

Κωστης είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! Το προβλημα μου ειναι.. Το κινητο μου ειναι εντελος κλειστο. Ειναι αυτο που λεμε οτι τελειωσε η μπαταρια .! Κατι τετοιο! Οταν παω να το ανοιξω δεν μου βγαζει και καλα οτι η μπαταρια ειναι χαμηλη. Μου βγαζει το μηλο της Apple ως συνηθως και μετα μου βγαζει παλι το μηλο και απο κατω εκεινη η γραμμη οτι κανει επανεκινηση. Ναι αυτο. Και οταν τελειωσει η γραμμη αυτη ξανακλεινει και το ξανακανει. Βοηθεια! ΔΕΝ ΞΕΡΩ Γ@!Ω μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο!