Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Share it:
Για έκτη μέρα βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας.

Για πρώτη φορά φαίνεται πως τα νέα είναι ευχάριστα για τον νεαρό ηθοποιό, ο οποίος δίνει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του.

Όλες αυτές τις ημέρες η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη και σταθερή, όμως, σήμερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημεριανή Μελέτη”, υπάρχουν κάποιες μικρές, αλλά σημαντικές εξελίξεις που αφήνουν ένα παράθυρο ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η αλλαγή της φαρμακευτικής αγωγής, την οποία έχουν κάνει οι γιατροί τις τελευταίες 48 ώρες, επέφερε μείωση της κρανιακής πίεσης, η οποία ήταν 80 μετά το ατύχημα και τώρα μειώθηκε σε 54, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η φυσιολογική είναι 20.

 Αυτή είναι μία αμυδρή βελτίωση, όπως ανέφερε και ο θείος του νεαρού πρωταγωνιστή, Γιώργος Πρωτόπαπας. Σήμερα θα ξεκινήσει, μάλιστα, νέα αγωγή στην οποία περιμένουν να δουν αν θα αντιδράσει ο οργανισμός του Τόμας.

Παράλληλα, οι εξετάσεις του νεαρού ηθοποιού έχουν ήδη σταλεί σε Αμερική και Αγγλία και οι συγγενείς του περιμένουν τα αποτελέσματα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους γιατρούς να αναφέρουν ότι οι Έλληνες γιατροί έκαναν το καλύτερο δυνατό για την κατάσταση του Τόμας.

πηγή:entertv.gr
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

LIFE-STYLE

Post A Comment: