Σοκ στην Αντερλεχτ με τον καρκίνο(;) του Κλίεσταν

Share it:
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Het Laaste Nieuws ο Αμερικάνος χαφ, ο οποίος είναι πιθανόν να μην αγωνιστεί στο αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό, εδώ και μερικές εβδομάδες δίνει μάχη με τον καρκίνο.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ηγέτης της Αντερλεχτ στη μεσαία γραμμή παρατήρησε κάποιες κηλίδες στο πρόσωπο του προ εβδομάδων.

 Ετσι όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο έκανε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει καρκίνο του δέρματος. Ο ίδιος δεν πανικοβλήθηκε. Και αυτό γιατί η διάγνωση του προβλήματος έγινε έγκαιρα με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να ακολουθήσει ειδική θεραπεία που οδεύει καλώς.

Βέβαια, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο Αμερικανός χαφ πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός, διότι ναι μεν η θεραπεία του πηγαίνει καλά, όμως επρόκειτο για μία ασθένεια που μπορεί, κάλλιστα, να κάνει μετάσταση.


ΠΗΓΗ sentragoal.grΕπίσης, όπως διαβάζουμε στο gazzetta.gr  ο ηγέτης της στη μεσαία γραμμή, Σάσα Κλίεσταν αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις και όπως τονίζουν οι Βέλγοι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό. 

Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΝΕΑ

CELEBRITIES

Post A Comment: