Η θεωρία του 20χρονου φοιτητή για το Boeing που έχει γίνει ΑΝΑΡΠΑΣΤΗ!

Share it:
Μιλώντας στην Singapore Daily, ο Άντριου Όντι, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τραγικό συμβάν, η οποία προέκυψε μετά από ενδελεχή έρευνα των στοιχείων που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.


Όπως υποστήριξε, ο φοιτητής πληροφορικής με πάθος στην αεροναυπηγική, υπάρχει επίσημη αναφορά για ρωγμή στην άτρακτο του αεροσκάφος. 

Αυτό δεν αποκλείεται να επηρέασε το ραντάρ και επομένως το στίγμα που έστελνε το αεροσκάφος στο κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια υποστηρίζει, για λόγους που δεν ανέλυσε, σημειώθηκε σταδιακή αποσυμπίεση, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πέσουν λιπόθυμοι και οι κυβερνήτες να χάσουν την αίσθηση της πραγματικότητας χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν μάσκες οξυγόνου.

Ο Όντι πρόσθεσε, μάλιστα, πως καθώς ήταν νυχτερινή η πτήση, ενδέχεται οι επιβάτες να κοιμούνταν και επομένως να μην αντιλήφθηκαν την αποσυμπίεση στην καμπίνα.

Σύμφωνα, πάντα με τη θεωρία του, ο αυτόματος πιλότος διατηρούσε το αεροσκάφος στην προκαθορισμένη πορεία και υψόμετρο πριν καταπέσει στη θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, στον Ειρηνικό Ωκεανό ή στη θάλασσα της Ιαπωνίας, δηλαδή μίλια μακριά από το σημείο που οι τοπικές αρχές ερευνούν.

Ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας τονίζει ότι αυτό που συνέβη δεν έχει προηγούμενο. Και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μελετηθεί το σενάριο του 20χρονου φοιτητή. 

ΠΗΓΗ www.ant1iwo.com
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: