Μεγάλη σύγχυση για το Boeing 777: Βρέθηκε τελικά ή όχι;

Share it:
Μία απίστευτη σύγχυση επικρατεί  τις τελευταίες ώρες αναφορικά με το Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου μεταφέροντας 239 επιβαίνοντες.


Για ακόμη μία φορά τα σενάρια και οι δηλώσεις παίζουν με το δράμα των οικογενειών των θυμάτων της πτήσης MH370.

Και ενώ οι έρευνες αναφορικά με το πού προέρχονται τα σήματα που βγαίνουν από τον Ινδικό Ωκεανό, αλλά και για το αν σχετίζονται με τα μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους συνεχίζονται, ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Άμποτ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Πεκίνο είπε ότι οι αυστραλιανές αρχές έχουν περιορίσει σημαντικά την περιοχή αναζήτησης και δήλωσε πεπεισμένος ότι έχουν βρει το μαύρο κουτί του Boeing.

«Βρισκόμαστε στο στάδιο όπου το σήμα που είμαστε πολύ σίγουροι ότι έρχεται από το μαύρο κουτί έχει αρχίσει να ξεθωριάζει», είπε ο Άμποτ, λέγοντας πως «ελπίζουμε να λάβουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε πριν από τη λήξη του σήματος». 

Ωστόσο, αργότερα, ο επικεφαλής των ερευνών, Άνγκους Χιούστον, είπε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια εξέλιξη. «Κάτι τέτοιο είναι απίθανο», σχολίασε.

«Από τις πληροφορίες που έχω στη διάθεσή μου, δεν υπήρξε καμία σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για την πτήση MH370», δήλωσε ακόμη. 

Μάλιστα, πρόσθεσε πως «θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενημέρωση, εάν και όταν περισσότερες πληροφορίες καθίστανται διαθέσιμες». 

ΠΗΓΗ www.protothema.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: