Συνελήφθη 26χρονη που βiασε 17χρονη στο Μενίδι

Share it:
Στις 26 Μαΐου μια 17χρονη έφτασε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι βι@στηκε από 26χρονη στο Μενίδι, στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη πουλούσε ημερολόγια στην πλατεία Ομονοίας όταν την προσέγγισε η 26χρονη Ρομά και της ζήτησε να πάνε για καφέ.Η 17χρονη αρχικά αρνήθηκε αλλά πείστηκε στη συνέχεια όταν η 26χρονη, της υποσχέθηκε ότι θα αγοράσει όλο της το εμπόρευμα. 

Μπήκε στο αυτοκίνητο της 26χρονης και μετέβησαν στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου, όπου η 26χρονη τηλεφώνησε έναν 28χρονο φίλο της που μετά από λίγη ώρα έφτασε κι αυτός στην καφετέρια. 
Στη συνέχεια με τον άνδρα στο τιμόνι, την οδήγησαν σε ερημική περιοχή στο Ζεφύρι. Ο άνδρας εξαφανίστηκε και η 26χρονη έβαλε την 17χρονη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και της επιτέθηκε σ@ξουαλικά, προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις. 

Η αστυνομία στις 26 Μαΐου συνέλαβε μετά την καταγγελία και κατόπιν ερευνών τον 28χρονο Ρομά σε περιοχή των Άνω Λιοσίων ενώ χθες 27/5/2014 συνελήφθη και η 26χρονη βιαστής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών. 

ΠΗΓΗ www.athensvoice.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: