Αδερφή Φαίης: "Δεν πήγα στην κηδεία για να μη...

Share it:
Η Μαριαλένα Μπλάχα μίλησε για τη νύχτα που σκοτώθηκε η 23χρονη και το παρασκήνιο με τις παράλληλες σχέσεις 


- Τι είπε για τον πατέρα της και γιατί προτίμησε τα καλλιστεία σκύλων από το μνημόσυνο της Φαίης

Μία ιστορία που εξακολουθεί να προκαλεί σοκ και απορία, ένα ερωτικό τρίγωνο που έμελλε να είναι καταστροφικό για μία νεαρή κοπέλα. Οταν δε συμπρωταγωνίστρια στο δράμα είναι η ίδια της η αδερφή, τότε πολλοί άνθρωποι σηκώνουν τα χέρια ψηλά ανήμποροι να κατανοήσουν πώς λειτουργεί το μυαλό του ανθρώπου.

Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε στο δικαστήριο η δίκη του Βαγγέλη Στεφανάκη για τον ξυλοδαρμό της φίλης του Φαίης Μπλάχα πέρσι στη Νέα Μάκρη. Ηταν Απρίλιος του 2013 όταν το έγκλημα που έγινε γνωστό συγκλόνιζε όλη την Ελλάδα. Και ήταν μόνο η αρχή καθώς οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν ήταν τραγικές. Ο δράστης που με τόσο εύκολο και βίαιο τρόπο έκοψε το νήμα της ζωής της Φαίης είχε παράλληλη σχέση με την ίδια της την αδερφή. 

Χθες, η Μαριαλένα Μπλάχα, η αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης, μίλησε για όλα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της δίκης. 

Η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες, καθώς φαίνεται πως γνώριζε τα πάντα και κάλυπτε τον κατηγορούμενο, με τον οποίο διατηρούσε παράλληλη σχέση, ενώ αυτός ήταν ζευγάρι με την αδερφή της. 

Διαβάστε περισσότερα στο:www.protothema.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: