Αν είναι δυνατόν:Της έριξε καυτό νερό επειδή...

Share it:
Η οικιακή βοηθός του τόλμησε να καθυστερήσει να του πάει τον καφέ και εκείνος αποφάσισε να την τιμωρήσει ώστε η νεαρή να μάθει το μάθημά της.


Ο λόγος για έναν Σαουδάραβα και μία 23χρονη οικιακή βοηθό από τις Φιλιππίνες, πάνω στην οποία ο εργοδότης της ξέσπασε την οργή του με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο.

Αφού την επέπληξε για την καθυστέρηση, ο άνδρας έριξε βραστό νερό στην πλάτη και τα πόδια της, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα να σφαδάζει από τον πόνο.

Το θύμα παρότι υπέφερε δε διακομίστηκε στο νοσοκομείο για αρκετές ώρες, μέχρι που επικοινώνησε με συγγενείς της που της έδωσαν τον τηλεφωνικό αριθμό μίας νοσηλεύτριας.

Ένας εξάδελφος της 23χρονης, τελικά, τη μετέφερε σε νοσοκομείο του Ριάντ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες φωτογράφισε την πλάτη της και ανήρτησε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook.

Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης του περιστατικού, η γυναίκα βρίσκεται υπό την προστασία της πρεσβείας των Φιλιππίνων στο Ριάντ, που την προμηθεύει με φάρμακα και έχει φροντίσει για την περίθαλψή της.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ο Independent περίπου 70% των Φιλιππινέζων οικιακών βοηθών που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία έχουν υποστεί ψυχολογική και σωματική βία από τους εργοδότες τους.

ΠΗΓΗ www.zougla.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment: