Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: "Άνοιξε" ο δρόμος και βούλιαξε το λεωφορείο...

Share it:
Αποκομμένη από την κυκλοφορία είναι από τις 7.35 σήμερα το πρωί η προέκταση της οδού Ταξιαρχών στο Βόλο, που οδηγεί από τη Ν. Ιωνία προςτον περιφερειακό.


Αιτία, ο δρόμος που βούλιαξε, καθώς περνούσε το αστικό λεωφορείο της γραμμής Νο 9, που κατευθυνόταν προς το τέρμα της γραμμής, με αποτέλεσμα η πίσω δεξιά ρόδα να εξαφανιστεί κάτω από το έδαφος. Μάλιστα, το ύψος του δρόμου, έφτασε μέχρι την πίσω πόρτα επιβίβασης των επιβατών!

Ευτυχώς την ώρα εκείνη, το λεωφορείο δεν μετέφερε επιβάτες, αλλά, λόγω της εξέλιξης αυτής, έκλεισε ο δρόμος, καθώς χρειάζεται γερανός για να απομακρύνει το λεωφορείο.

Στο σημείο εκείνο μάλιστα, ο δρόμος είναι πολύ στενός, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να κλείνει την κυκλοφορία, και όσοι οδηγοί έχουν κατεύθυνση από τον περιφερειακό προς Ν. Ιωνία να αναγκάζονται να κάνουν αναστροφή.

Από το Δήμο Βόλου έγινε γνωστό ότι κάθισε ο δρόμος γιατί κάτω περνάει, ακριβώς κάτω από το σημείο, αγωγός της ΔΕΥΑΜΒ. Επί τόπου βρίσκεται ο προϊστάμενος οδοποιΐας κ. Λουκιπούδης, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπουν προστατευτικά γιατί πρέπει να γίνουν εργασίες αποκατάστασης, μάλλον από τη ΔΕΥΑΜΒ.

Πηγή: magnesianews.gr
www.thousandnews.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

PHOTOS

Post A Comment: