Όταν η τεχνολογία σώζει ζωές:Συγκλονίζει η ιστορία της μικρής Arianna Moore

Share it:
Οι νέες τεχνολογίες και τα social media αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία των ημερών μας. 


Η Arianna είχε μπει στη λίστα αναμονής για ένα νεφρό, αλλά η ανάγκη για μεταμόσχευση ήταν αυξημένη εξαιτίας του ότι ανήκει στην ομάδα αίματος Rhesus αρνητικό. Μια ομάδα που διαθέτει μόλις το 15% του πληθυσμού.

Η μητέρα της, μέσα στην απελπισία της, αποφάσισε να δημιουργήσει τη σελίδα "ALL4MOORE", ελπίζοντας πως κάποιος δότης θα βρεθεί στον πλανήτη και θα επικοινωνούσε μαζί της. Ωστόσο, δεν είχε πολλές ελπίδες. Έτσι πίστευε τουλάχιστον μέχρι να την διαψεύσει η ίδια η ζωή.

Λίγα 24ωρα μετά την πρώτη ανάρτηση, βρέθηκε συμβατός δότης. Η Christy Harding από το Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, ανακοίνωσε με μήνυμα της ότι ενδιαφέρεται να δωρήσει τον νεφρό της στην οικογένεια της μικρής.

"Δεν πίστευα ότι θα βρίσκαμε δότη νεφρού μέσα από το Facebook, αλλά ήμασταν διατεθειμένοι να δοκιμάσουμε τα πάντα. Όταν μια ξένη γυναίκα μου έστειλε email, γράφοντάς μου ότι θέλει να σώσει τη ζωή της κόρης μου, με πλημμύρισαν τα δάκρυα. Θέλω τόσο πολύ να τη σφίξω στην αγκαλιά μου", δήλωσε η μητέρα.

Μέχρι σήμερα, η Arianna αναγκαζόταν να κάνει αιμοκάθαρση 10 ώρες την ημέρα, κάτι που της στερούσε το παιχνίδι με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς της και τη φυσιολογική ζωή. Δεν μπορούσε επίσης να χαρεί τις ώρες της ημέρας της με τη δίδυμη αδερφή της.

Η κίνηση της Harding που ζει 1.500 μίλια μακριά θα κάνει τη ζωή της να αλλάξει ριζικά. Η χειρουργική επέμβαση έχει προγραμματιστεί στις 7 Μαΐου στη Μινεάπολη.

ΠΗΓΗ news247.gr


Toddler Get New Kidney From Stranger από CDemo83
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΓΕΙΑ

VIDEO

Post A Comment: