"Βαριά καμπάνα" για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο !

Share it:
Με απαγόρευση εισόδου στους αθλητικού χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα έχει το δικαίωμα εισόδου σε αθλητικούς χώρους για τους επόμενους τρεις μήνες.

Αυτή ήταν η τιμωρία που επέβαλε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις παραβάσεις των κανονισμών που έκανε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά αναφέρει η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:


1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (υβριστικά συνθήματα), πρόστιμο 1.200,00€,

β) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, με δυο έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ ΕΥΡΩ για κάθε μια, ήτοι συνολικά δυο επιπλήξεις και πρόστιμο 2.800,00€,

γ) για ενέργεια του Προέδρου του Δ.Σ. της ΚΑΕ της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 22.000,00€,

δ) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), πρόστιμο 5.000,00€ και

ε) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση καπνογόνων στις κερκίδες) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 29-5-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες, για τον ως άνω αγώνα.

3) Απαλλάσσει τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα (παρότρυνση οπαδών για είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο όπου και εξύβρισαν τον Α’ διαιτητή), για τον ως άνω αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr και www.protothema.gr
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΝΕΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: