Η συνταγή της Ημέρας: Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και φέτα

Share it:
Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και φέτα

Υλικά συνταγής

  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 500γρ. χυμό ντομάτας (κατά προτίμηση φρέσκες)
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κ.σ. κεφαλοτύρι
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • 1 πρέζα κανέλα
  • αλάτι
  •  

για τη γέμιση

  • 500γρ. σπανάκι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζ. χυμό ντομάτας ή μια ντομάτα μεγάλη κονκασέ κομμένη
  • 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 250γρ. φέτα
  • 1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  •  
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Share it:

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Post A Comment: