Δεν παραιτείται ο Κουβέλης

Share it:
Σε φορτισμένο κλίμα διεξήχθη χθες η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, κατά την οποία και τα δύο όργανα εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την παραίτηση του Φ. Κουβέλη από τα όργανα του κόμματος. Ο

ι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τώρα στην Κεντρική Επιτροπή του επόμενου Σαββάτου.

 Μιλώντας για το ζήτημα της παραίτησης του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι δεν προχώρησε στην κίνηση αυτή από την Κυριακή το βράδυ επειδή θέλησε να διασφαλίσει τη συντεταγμένη πορεία της ΔΗΜΑΡ. Υπενθύμισε επισης ότι παρέπεμψε για την τελική απόφαση στα όργανα του κόμματος και ζήτησε να συγκληθεί  το επόμενο Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Ιουνίου, η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ για να συζητήσει την παραίτησή του, να αποτιμήσει τις αιτίες του εκλογικού αποτελέσματος και να προσδιορίσει τον προσανατολισμό και κυρίως τις συμμαχίες του κόμματος.

Απόντες από τη συνεδρίαση ήταν οι Ψαριανός και Οικονόμου με τον πρώτο να δηλώνει ότι δεν πήγε « για να μην ακούσω ακριβώς αυτά που είπε ο συντροφάκος μου ο Θόδωρος», αναφερόμενος στο Θόδωρο Μαργαρίτη.

«Έτσι απευθύνομαι και στον ίδιο. Του λέω "βρε συντροφάκο, γιατί πάλι κωλοτούμπα;". Ευθέως...», πρόσθεσε ο κ. Ψαριανός, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ. Υποστήριξε ακόμη ότι πήρε, τηλέφωνο τον Φώτη Κουβέλη για να του πει το λόγο που δεν θα πήγαινε, αλλά δεν το κατάφερε, διότι – όπως είπε- δεν ανταποκρίθηκε στα τηλεφωνήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θ. Μαργαρίτης τάχθηκε κατά της παραίτησης Κουβέλη καθώς, όπως είπε, δεν θα οδηγήσει σε διέξοδο και τόνισε ότι όλοι πρέπει να κάνουν αυτκριτική.

ΠΗΓΗ www.lifo.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: