Φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού ΚΑΙ πολλα ερωτηματικά !

Share it:
Φρικτό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα χθες στις 6.30 το πρωί σε έναν 30χρονο άνδρα στη λεωφόρο Συγγρού.

Ενώ λίγο πριν είχε γλιτώσει από πρόσκρουση του οχήματός του στη δεξιά πλευρά του δρόμου, βρέθηκε να κινείται πεζός στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα και να διαμελιστεί, προκαλώντας μάλιστα καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων!

Ο άτυχος οδηγός κινούνταν στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη σε στύλο της ΔΕΗ στη δεξιά πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια να εκτραπεί από την πορεία του και να καταλήξει στο διάζωμα της λεωφόρου. Παρά τη σφοδρή σύγκρουση, ο 30χρονος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο τραυματισμένος ελαφρά, αλλά εμφανώς ζαλισμένος από το τρακάρισμα.

Εδώ ξεκινά το... θρίλερ, καθώς -άγνωστο γιατί- ο άνδρας πήδηξε το διάζωμα και προσπάθησε να περάσει κάθετα το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τους πολίτες στο απέναντι πεζοδρόμιο! 

Τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα, ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου τον παρέσυρε με ταχύτητα και παράλληλα αλλά τέσσερα αυτοκίνητα «κόλλησαν» πίσω από το προπορευόμενο όχημα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο άτυχος νέος να διαμελιστεί! 

Για ώρες η λεωφόρος ήταν κλειστή, μέχρι να τραβήξει ο γερανός τα αυτοκίνητα στην άκρη και οι διασώστες του ΕΚΑΒ να παραλάβουν τη σορό του άνδρα. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος η ιστοσελίδα Newsit.gr, οι οποίες αποτυπώνουν το τραγικό γεγονός.

Espressonews.gr
www.madata.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: