Γκλέτσος: Γιατί όχι και Πρωθυπουργός;

Share it:
Για τoυς μελλοντικούς του στόχους μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος Στυλίδας, ανακοινώνοντας παράλληλα την ίδρυση κόμματος που θα ονομάζεται "ΤΕΛΕΙΑ".


Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm, είπε ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλο ποσοστό, καθώς εκτιμούσε ότι θα έπαιρνε γύρω στο 52-53%. "Αυτό το εκτιμούσα εγώ γιατί ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια από τη μεταπολίτευση και μετά για την αφημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση" τόνισε.Αναφερόμενος στην "ΤΕΛΕΙΑ" ο κ. Γκλέτσος σημείωσε : "Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Όταν λέω εμείς εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι επικεφαλής".

Ερωτηθείς δε εάν θέλει να γίνει Πρωθυπουργός απάντησε: "Γιατί όχι;" "Καταρχήν υπάρχει ο Δήμος. Από κει και πέρα, παράλληλα θα δημιουργείται και το κόμμα και όταν θα γίνουν εκλογές, τότε θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πρώτο μας μέλημα είναι ο Δήμος. Έτσι κι αλλιώς ο Δήμος και το κόμμα λειτουργούν με ομάδες εργασίας κανείς δεν κάνει από μόνος του κάτι" συμπλήρωε.Ο κ. Γκλέτσος πάντως διευκρίνισε ότι δεν θα βιαστούν και ότι θα γίνουν ανακοινώσεις όταν θα είναι έτοιμοι για όλα. "Όλα θα γίνουν μέσω του διαδικτύου, δεν υπάρχουν χρήματα για οτιδήποτε άλλο. Δεν έχουμε χρηματοδότες και ούτε θέλουμε" είπε, ενώ στην ερώτηση αν θα είναι έτοιμοι σε περίπτωση πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο σημείωσε: "Το Φθινόπωρο; Μέχρι τον Αύγουστο θα είμαστε έτοιμοι".ΠΗΓΗ:www.enikos.gr
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

CELEBRITIES

Post A Comment: