Τρεiς γυναίκες εξηγούν γιατί έγιναν πoρνoστάρ (εικόνες)

Share it:
Για το επάγγελμα των πoρνoστάρ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζει ο κόσμος μίλησαν στην αμερικανική Huffington Post η 28χρονη Στόγια, η 27χρονη Ντίλαν και η 34χρονη Σάτιν.

 
Η Στόγια ξεκίνησε να ασχολείται με τις ταινίες ερωτικ0ύ περιεχομένου «για πλάκα», καθώς η πρώτη της απόπειρα αποτελούσε ένα «πείραμα», όταν η συγκάτοικός της άρχισε να τη φωτογραφίζει γuμνή. 

«Έπειτα από αυτό, το να ποζάρω για ερωτiκές φωτογραφίες έγινε χόμπι μου.


 Στον ελεύθερο χρόνο μου φωτογραφιζόμουν και οι άνθρωποι με πλήρωναν για τις λήψεις αυτές», δήλωσε, επισημαίνοντας πως οι φωτογραφίες αυτές αποτέλεσαν διαβατήριο στην καριέρα της ως π0ρν0στάρ.

Όσο για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, απάντησε πως υπήρξαν αρκετοί που την πρόσβαλαν αποκαλώντας την π0ρνh, παρότι η ίδια πιστεύει ότι η βιομηχανία π0ρν0 αποτελεί δείγμα σεβασμού.


 
Η Ντίλαν Ράιαν δήλωσε πως ξεκίνησε να ασχολείται με το π0ρνo για να βοηθήσει μία φίλη της, η οποία ήθελε να ανοίξει εταιρία παραγωγής ερωτiκών ταινιών. 


Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα η ίδια ξεκίνησε μία ανάλογη προσπάθεια, εστιάζοντας σε ταινίες με γυναίκες και 0μ0φυλ0φιλους.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια και οι συνάδελφοί της, επισήμανε πως πολλοί τις θεωρούν θύματα, ενώ στην πραγματικότητα «διασκεδάζουν». 


 
Η Σάτιν Φίνιξ, ανέφερε ότι από τη συμμετοχή της σε ερωτικές ταινίες ανέκτησε την σεξουαλικότητα και την αυτοπεποίθησή της που είχε χάσει όταν ήταν 10 χρονών διότι κακοποιούνταν από τον πατέρα της.

«Το να πρωταγωνιστώ σε τέτοιες ταινίες μου έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και πάλι και να ανακτήσω τη σεξουαλικότητά μου. Ήταν απαραίτητο να το κάνω ώστε να καταφέρω να γίνω η γυναίκα που είμαι τώρα», τόνισε η 34χρονη.Τέλος εξέφρασε την ικανοποίηση της να κάνει σ@ξ μπροστά σε άλλους ανθρώπους, ενώ επισήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν οι έφηβοι χρησιμοποιούν τις ταινίες π0ρν0 ως τρόπο σ2ξουαλικής διαπαιδαγώγησης.


ΠΗΓΗ: www.topontiki.gr
Share it:

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

PHOTOS

Post A Comment: