Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναικού!

Share it:
Την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Τριφυλλιού πρόκειται να αποτελέσει ο 31χρονος άσος, που  προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον ΟΦΗ.


Παρ' ό,τι έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Κρητικούς, ο Μπούρμπος κατέθεσε προσφυγή για να διασφαλίσει δεδουλευμένα ύψους 320 χιλ. ευρώ και μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος, θα επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει το «Goal».

Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται ότι συμφωνούν απόλυτα πως τα χαρακτηριστικά του έμπειρου μπακ ταιριάζουν με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, θεωρώντας ότι κατά τη σεζόν που πέρασε ήταν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος στη θέση του. 

Επιπλέον οι «πράσινοι» πιστεύουν πως ο Μπούρμπος μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα στάνταρ της απόδοσής του λόγω της μεγαλύτερης ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά και της γενικότερης δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

 Επιπλέον εκτιμήθηκε πως είναι σε θέση να συνθέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, από τη στιγμή που τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά.

πηγη  www.gazzetta.gr


Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΝΕΑ

Post A Comment: