Η συνταγή της Ημέρας: Πίτσα α λα Ρομάνα

Share it:
Πίτσα α λα Ρομάνα

Υλικά συνταγής

για την πίτσα

  • 4-5 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
  • 10 αντζούγιες φιλέτα
  • 10 μαύρες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι
  • 1 κ.γ. κάπαρη
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 2 φλιτζ. γκούντα

για τη ζύμη

  • 3-4 φλιτζ. αλεύρι
  • 1 φακελάκι μαγιά ξερή
  • 1 φλιτζ. γάλα
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για να αλείψουμε το ταψί)

για τη σάλτσα ντομάτας

  • 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή χυμό εμπορίου
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. ρίγανη
  • αλάτι
  • ½ κ.γ. ζάχαρη
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Share it:

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Post A Comment: