Ηλεία: Εφιάλτης για γυναίκα μπροστά στον άντρα της που ούρλιαζε...

Share it:
Τον τρόμο έζησε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (19-05-2014) μια υπάλληλος της νομαρχίας κατά την επιστροφή της στο σπίτι.

Σύμφωνα Στις 15.00 η υπάλληλος κατέβηκε την οδό Χρυσανθακοπούλου και κατευθύνθηκε στο κτίριο όπου στεγάζεται το ολοήμερο νηπιαγωγείο στο οποίο και διαμένει.

Σε μικρή απόσταση διέκρινε έξι αδέσποτα σκυλιά τα οποία κάθονταν ήσυχα στο πεζοδρόμιο. Για να τα αποφεύγει άλλαξε πορεία όταν ξαφνικά από παρακείμενο γκαράζ πετάχτηκαν δύο ή τρία άλλα αδέσποτα που της επιτέθηκαν. 

Την ίδια στιγμή παρακινήθηκαν και τα άλλα αδέσποτα που άρχισαν να γαβγίζουν και να κινούνται απειλητικά προς τη γυναίκα καθώς και άλλα 2-3 που έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η γυναίκα αρχικά προσπάθησε να τα απωθήσει με μια ομπρέλα που κρατούσε καθώς έβρεχε εκείνη την ώρα, αλλά δεν το κατόρθωσε. Έτσι έκανε μεταβολή και άρχισε να τρέχει για να τα αποφύγει.

Ταυτόχρονα φώναζε καλώντας βοήθεια. Τα σκυλιά όρμησαν πάνω και της έσκισαν την καπαρντίνα. Η υπάλληλος έκανε και νέα προσπάθεια για να τα αποφύγει αλλά γλίστρησε και έπεσε με συνέπεια να τραυματιστεί στα γόνατα.

Στο μεταξύ στα γύρω μπαλκόνια βγήκε κόσμος και μεταξύ αυτών και ο σύζυγός της ο οποίος άρχισε να πετάει διάφορα αντικείμενα σε μια προσπάθεια να φοβίσει τα σκυλιά για να απομακρυνθούν από την πεσμένη στην άσφαλτο σύζυγό του.


Τελικά οι περίοικοι πρόλαβαν να απομακρύνουν τα σκυλιά και κυριολεκτικά να σώσουν τη γυναίκα από σοβαρότερο τραυματισμό.

ΠΗΓΗ:yahoo.com
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Post A Comment: