Κάνε μου χειραψία να σου πω πότε θα πεθάνεις...

Share it:
Ο χαιρετισμός διά χειραψίας, εκτός από τυπικός μπορεί να είναι και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός. Η ένταση στη «λαβή» ενός ατόμου μαρτυρά πολλά:

Πόσο γρήγορα γερνάει, το επίπεδο μόρφωσής του ακόμη και πότε πρόκειται να πεθάνει.


Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Αμερικανοί ερευνητές στην Ουάσιγκτον, συγκεντρώνοντας όλες τις μελέτες περί χειραψίας που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και βγάζοντας τα κυριότερα συμπεράσματα.

Έτσι, λοιπόν, η δύναμη της χειραψίας φανερώνει ότι οι άνθρωποι με υψηλό μορφωτικό επίπεδο αισθάνονται αρκετά νεώτεροι σε σχέση με εκείνους που είναι χαμηλότερου μορφωτικού επιπέδου.

Οι άνθρωποι με την πιο «χλιαρή» χειραψία έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν νωρίτερα, αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, εκδηλώνουν αυτοκτονικές τάσεις και αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα, λένε οι επιστήμονες.

Υποστηρίζουν, επίσης, ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος και ειδικά όταν φτάσει γύρω στα 90 έτη, τότε τείνουν να εξαφανίζονται οι ενδείξεις από τη χειραψία. Αν έχει φτάσει, βέβαια, σε τέτοια ηλικία, δεν χρειάζεται κανείς να «διαβάσει» το χέρι του για να μαντέψει εάν κινδυνεύει από πρόωρο θάνατο...πηγή: iefimerida.gr
Share it:

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Post A Comment: