Μυστήριο στην Πάτρα: Στο δρόμο σακούλα με εκλογικό υλικό

Share it:
Στα σκουπίδια κατέληξαν άγνωστο πώς, τα δικαιολογητικά μελών της εφορευτικής επιτροπής και άλλο εκλογικό υλικό, εκλογικού τμήματος της Πάτρας.


Ένας οδηγός που κινδύνευσε με το αυτοκίνητό του, ενώ βρισκόταν στην περιμετρική οδό της Πάτρας, κατέβηκε για να απομακρύνει το «εμπόδιο»- σακούλα και έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας το περιεχόμενό του!

Οπως διαβάζουμε στο dete, ο οδηγός, που κατάφερε να αποφύγει τον μαύρο μεγάλο σάκο σκουπιδιών, ο οποίος  βρισκόταν την Δευτέρα, στη μέση του δρόμου, έκανε στην άκρη το αυτοκίνητό του, σταμάτησε και κουβάλησε τον σάκο μέχρι την λωρίδα ασφαλείας.

 Εκεί έκπληκτος διαπίστωσε πως το περιεχόμενό του ήταν... εκλογικό υλικό!


Ένα από τα κουτιά περιείχε το επίσημο τηλεγράφημα συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος της Πάτρας με τα αποτελέσματα. 

Πρόκειται για το δεύτερο τηλεγράφημα το οποίο θα έπρεπε να παραδοθεί στον αρμόδιο του Πρωτοδικείου μια και το συγκεκριμένο έγγραφο διευκολύνει την έγκυρη διαδικασία για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του υπουργείου. 

Το τηλεγράφημα όμως,... είχε πεταχτεί στα σκουπίδια! Εκτός όμως από το τηλεγράφημα μέσα στα σκουπίδια υπήρχαν... όλα τα δικαιολογητικά των μελών των εφορευτικών επιτροπών που δεν μπορούσαν να παραστούν, εγγραφα, πιστοποιητικά από γιατρούς κλπ, δηλαδή τα προσωπικά δεδομένα όλων των μελών των εφορευτικών επιτροπών! 

πηγη www.newsit.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

PHOTOS

Post A Comment: