Νεα τραγωδία στη Νότια Κορέα! - Τουλάχιστον 170 τραυματίες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Share it:
Το απόλυτο χάος επικράτησε στο Μετρό της Σεούλ στην Νότια Κορέα, όταν δύο συρμοί συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τουλάχιστον 170 άνθρωποι να τραυματιστούν.


Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ένα από τα βαγόνια εκτροχιάστηκε, ενώ οι επιβάτες μετά τον αρχικό πανικό βγήκαν από τα τρένα και περπάτησαν πάνω στις ράγες για να φτάσουν στο πιο κοντινό σταθμό.

Το ατύχημα συνέβη στο σταθμό Sangwangsimni, όταν, όπως σημειώνει το πρακτορείο Yonhap ένα τρένο ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης και ένα δεύτερο που ερχόταν από πίσω του, έπεσε επάνω του.

Σύμφωνα με το Associated Press, 170 από τους επιβάτες των δύο τρένων ανέφεραν ότι νιώθουν πόνους σε διάφορα σημεία του σώματός τους, αλλά από αυτούς μόνο οι 32 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Κανένας από αυτούς, όπως σημειώνει το ειδησεγραφικό πρακτορείο δεν είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Μάλιστα, αν και από τα μεγάφωνα του Μετρό οι υπεύθυνοι καλούσαν τους επιβάτες να μείνουν μέσα στα βαγόνια μέχρι να φτάσουν τα σωστικά συνεργεία, οι περισσότεροι τους αγνόησαν, άνοιξαν τις πόρτες και βγήκαν έξω.

Το περιστατικό αυτό θυμίζει και το ναυάγιο στη Νότια Κορέα όπου το πλήρωμα έλεγε στους επιβάτες να παραμείνουν μέσα και εκείνοι ακούγοντας τις εντολές οδηγήθηκαν σε υγρό τάφο, ενώ σε αυτή την περίπτωση οι επιβάτες αρνήθηκαν να ακούσουν εντολές και έσπευσαν να σωθούν.

ΠΗΓΗ: www.iefimerida.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: