Οι επώνυμοι που "σάρωσαν" μεγάλους δήμους - Διαβάστε τα ποσοστά τους

Share it:
Γκολ" στην προτίμηση των δημοτών τους έβαλαν αρκετοί επώνυμοι σε μεγάλους δήμους της χώρας.


Πιο αναλυτικά:

Σε εκλογικό θρίαμβο εξελίσσεται η υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη στο Δήμο του Μαραθώνα, καθώς μετά την καταμέτρηση στα πρώτα εκλογικά κέντρα φαίνεται να έχει συγκεντρώσει ποσοστό κοντά στο 44,9%! 
Μάλιστα, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες ανέβασε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από τη συνάντησή του με τον Σάκη Ρουβά!

Την ίδια στιγμή, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος φαίνεται να κερδίζει τη μάχη της πρώτης Κυριακής στο δήμο του Βόλου και μάλιστα με... αέρα.

Τα πρώτα αποτελέσματα με την ενσωμάτωση να έχει ξεπεράσει το 3% δείχνουν τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να προηγείται με 41% και να ακολουθεί ο Μαργαρίτης Πατσιάντας με 22%.

Την ίδια εικόνα σαρωτικής νίκης έχει και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος τόσο στην περιφερειακή ενότητα του πρώην Δήμου Εχιναίων, στην Πελασγία, αλλά και στη Στυλίδα όπου έχει γίνει η καταμέτρηση, παίρνει ποσοστό πάνω από 60%.

Αν και είναι νωρίς για να κριθεί πιο θα είναι το ακριβές ποσοστό, το πλέον βέβαιο είναι ότι δε θα χρειαστεί δεύτερος γύρος στην Ανατολική Φθιώτιδα.

πηγη news247.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: