Παναθηναϊκός: Μίλησαν Αναστασίου και Καραγκούνης

Share it:
Πριν την έναρξη του Μουντιάλ θα 'χει ξεκαθαρίσει οριστικά -θετικά ή αρνητικά- το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Απολύτως θετική διάθεση για συνεργασία.


Την δεύτερη και πιο σημαντική μέχρι τώρα επαφή τους είχαν σήμερα Παναθηναϊκός και Γιώργος Καραγκούνης. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν αυτός που μίλησε με τον «Κάρα» στο τηλέφωνο και του ανέλυσε το πρότζεκτ για τη νέα σεζόν, δείχνοντάς του πως σχεδιάζει το τριφύλλι έχοντας στα πλάνα του τον αρχηγό της Εθνικής. 

Ο τελευταίος δεν απάντησε ακόμα κάτι. Ουσιαστικά οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει πως το θέμα δεν θα τραβήξει μακριά και θα κλείσει οριστικά -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- πριν την έναρξη του προσεχούς Μουντιάλ. 

Είναι δεδομένο πως απ’ τις συζητήσεις που έχουν γίνει, προκύπτει απόλυτα θετική διάθεση προκειμένου να υπάρξει συνεργασία, δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει για να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα ο Καραγκούνης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία κουβέντα γύρω απ’ το οικονομικό κάτι που πιθανώς να… δείχνει πως τα χρήματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για ενδεχόμενο επαναπατρισμό.

ΠΗΓΗ www.sport-fm.gr
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΝΕΑ

Post A Comment: