Πέθανε ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο !

Share it:
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών ο Μεξικανός Μανουέλ Ουρίμπε, ο άνθρωπος που το 2006 μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο παχύτερος στον κόσμο ζυγίζοντας 559 κιλά.


Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το ιατρικό κέντρο του Νουέβο Λεόν στο Μοντερέι, όπου νοσηλευόταν από τις 2 Μαΐου, με καρδιακή αρρυθμία. Μεταφέρθηκε εκεί με γερανό από διασώστες και υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας.

Ο Μεξικανός το 2006 ζύγιζε 560 κιλά και παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε πέσει στα 394 κιλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που είχαν παρουσιαστεί.

Οι γιατροί ακόμη δεν έχουν διευκρινίσει πλήρως την αιτία θανάτου. Εκτός από τα προβλήματα στην καρδιά του, ο Ουρίμπε πιστεύεται ότι αντιμετώπιζε προβλήματα και με το αναπνευστικό του.

Το 2008 παντρεύτηκε την Κλαούντια Σόλις και ο γάμος του ήταν μία από τις σπάνιες φορές που άφησε το σπίτι του τα τελευταία χρόνια.

Από μικρός ήταν ένα στρουμπουλό παιδί, που ζύγιζε ως έφηβος περίπου 113 κιλά. Από το 1992, είπε, ότι το βάρος του άρχισε να αυξάνεται ραγδαία.

Από το καλοκαίρι του 2002 ο Ουρίμπε ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι και στηριζόταν στη μητέρα του και τους φίλους για να τον καθαρίζουν, ενώ δεν μπορούσε να περπατήσει μόνος.


ΠΗΓΗ www.topontiki.gr
Share it:

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Post A Comment: