Σάλος στο διαδίκτυο: Η Ιρίνα Σάικ γδuθηκε για τις μαθήτριες από τη Νιγηρία (pic)

Share it:
Ο ένας μετά τον άλλο αστέρες του Χόλιγουντ, διάσημοι, τραγουδιστές και μοντέλα συνδράμουν στην εκστρατεία  για την απελευθέρωση των 200 μαθητριών από τη Νιγηρία που έχουν απαχθεί από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Υπό το hashtag #BringBackOurGirls οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε μία προσπάθεια να ενισχυθούν οι νιγηριανές αρχές στην επιχείρηση απελευθέρωσης των κοριτσιών.

Τη συμπαράστασή της δεν παρέλειψε να εκφράσει και το μοντέλο Ιρίνα Σάικ η οποία ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία:
Παρόλα αυτά πολλοί χρήστες του διαδικτύου της επιτέθηκαν θεωρώντας πως επί της ουσίας, γδuθηκε για να διαφημίσει τον εαυτό της.

"Σοβαρολογείς; Ξέρεις τι σημαίνει όλο αυτό; Πρόκειται για μία ακόμα φωτογράφiσή σου. Αυτά τα κορίτσια τα απήγαγαν και εσύ αποφάσισες να δείξεις μισό από το στήθ0ς σου".

"Δε δείχνεις κανένα σεβασμό. Σταμάτα να προωθείς τον εαυτό σου. Χρησιμοποιείς μία τέτοια εκστρατεία για την τρομερή απαγωγή αυτών των κοριτσιών και το στρέφεις υπέρ σου. Είναι ντροπή.

 Γιατί δεν προσφέρεις κάποια από τα χρήματα που έχεις βγάλει από τα χρήματα σε μία από τις οργανώσεις που εργάζονται για να απελευθερώσουν τα κορίτσια;", είναι μερικά από τα δικαιολογημένα σχόλια.

ΠΗΓΗ news247.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

CELEBRITIES

INTERNET

PHOTOS

Post A Comment: