Σε σοβαρή κατάσταση ο Αντώνης Βαρδής

Share it:
Δύσκολες ώρες περνά ο Αντώνης Βαρδής και η οικογένειά του, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας του γνωστού τραγουδιστή, με τον γιο του, Γιάννη Βαρδή να δηλώνει ότι η κατάστασή του δεν είναι πλέον ελεγχόμενη!


«Είναι σε θέση να κατανοήσει τι γίνεται γύρω του. Απλώς έχει παραλύσει η δεξιά του πλευρά. Δεν περπατάει”, αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρδής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και συνέχισε: «Η κατάστασή του ήταν ελεγχόμενη. Πλέον, δεν είναι. Τώρα περνάμε μια σκληρότερη δοκιμασία».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Έλληνας ερμηνευτής είχε φύγει τον περασμένο χρόνο στην Γερμανία, όπου υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ο ίδιος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα και βρισκόταν σε θεραπεία, αλλά όπως φαίνεται η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Μάλιστα, ο Γιάννης Βαρδής καλεσμένος στα Καρντάσιανς πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει: «Θέλει ακόμη χρόνο, είμαστε δίπλα του, μερικές φορές χάνει την υπομονή του και είναι ακόμη λογικό. Είμαι σπίτι συνέχεια, δε γίνεται να φύγω. Πρέπει κάποιος να είναι πάντα εκεί, δίπλα του».

πηγή: protothema.gr

Το διαβάσαμε στο: www.gazzetta.gr/plus

Share it:

CELEBRITIES

LIFE-STYLE

Post A Comment: