Θρήνος για τον τραγικό θάνατο του 20χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή

Share it:
Θλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων έχει προκαλέσει η είδηση τουθανάτου 20χρονου Χανιώτη από λεπτοσπείρωση.


Σύμφωνα με τον διευθυντή υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Χανίων, νευροχειρουργό Γιώργο Αρχοντάκη, ο 20χρονος μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Χανίων με έντονους πόνους στο στομάχι, αφού είχε αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε εμφανίσει λεπτοσπείρωση, νόσο που μεταδίδεται από ποντίκια. Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εκδήλωσε υψηλό πυρετό και σηψαιμία και το βράδυ της Παρασκευής, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 20χρονος αγωνιζόταν στη θέση του τερματοφύλακα σε ομάδα της Α’ κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Χανίων.

"Ο ΔΑΑΟΧ ΘΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΑΣ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,,,ΣΥΛΛYΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" αναφέρεται στη σελίδα της ομάδας στο facebook
ενώ άλλο μήνυμα αναφέρει "Ο ΔΑΑΟΧ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΝΕΙ......ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ....................ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ"

Ψήφισμα της ΕΠΣ Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χανίων στο άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή του Δ.Α.Α.Ο.Χ. Φουντουλάκη Μιχαήλ αποφάσισε ομόφωνα όπως:

1.Εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
2.Παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία. 
3.Καταθέσει χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
4.Δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

πηγη www.cretalive.gr
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: