Το fair play της χρονιάς (video)

Share it:
Η εικόνα συνηθισμένη (και) στην Ελλάδα....

Ο επιθετικός μπουκάρει στην αντίπαλη περιοχή, ο αμυντικός απλά τον κοιτάζει ή στη χειρότερη περίπτωση τον μαρκάρει κανονικά και με το νόμο, όμως ο πρώτος βουτάει λες και τον χτύπησε ρεύμα. 

Θύμα της υπόθεσης πέφτει και ο διαιτητής που βάζει τη σφυρίχτρα στο στόμα και καταλογίζει πέναλτι. Εκτός κι αν εκείνος ο επιθετικός που λέγαμε δεν είναι από δαύτους που φτιάχνουν καριέρα με τα θέατρα, αλλά έχει λίγη τσίπα πάνω του και βάζει το fair play πάνω από το αποτέλεσμα. 

Όπως έκανε δηλαδή ο Άαρον Χαντ σε παιχνίδι της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στη Νυρεμβέργη. Παρά το γεγονός πως με την πτώση του κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του, σηκώθηκε και πλησίασε τον διαιτητή ενημερώνοντάς τον για το λάθος του και εισπράττοντας τα εύσημα από τους αντιπάλους του. 

Την κίνηση αυτή αποφάσισε να βραβεύσει και η Ολυμπιακή Επιτροπή της Γερμανίας χαρακτηρίζοντάς την ως το «fair play της χρονιάς», με την ελπίδα –όπως δήλωσε ο πρόεδρός της Χάραλντ Ντένεκεν- να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για νεαρούς και όχι μόνο συναδέλφους του στα γήπεδα.

ΠΗΓΗ sport-fm
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-VIDEO

Post A Comment: