Νέα στοιχεία:Το sms που έστειλε ο αστυνομικός λίγο πριν αυτοκτονήσει

Share it:
Με τον πλέον τραγικό τρόπο σφράγισε το τέλος της ζωής του ο 27χρονος αστυνομικός Γιώργος Γιαννιδάκης, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητο του, με το υπηρεσιακό του όπλο.


Τόσο στη γειτονιά του στην Κέρκυρα, όσο και στην Κρήτη το πένθος είναι βαρύ, καθώς ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αποφάσισε να έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Η σύζυγος του είναι πραγματικά συγκλονισμένη από το χαμό του και σοκαρισμένη από το μήνυμα που της άφησε, μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Ο αυτόχειρας πριν τερματίσει τη ζωή του, της έστειλε μήνυμα στο οποίο έγραφε: "να ονομάσουν το παιδί του Ζωή και εκείνον να τον θάψουν στην Κρήτη".

Η κηδεία του εκλιπόντος έγινε την Τρίτη στο χωριό Ελιά Επισκοπής.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε μεταφερθεί πρόσφατα στην Κέρκυρα. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες αλλά πολύ περισσότερο για τους λόγους που έφτασε στην αυτοκτονία. Μάλιστα, πέρα από τις έρευνες που διεξάγονται στους οικείους του, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η οικογένεια του αστυνομικού ζήτησε αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στον σύλλογο "ΗΡΑ". Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος είχε γίνει πρόσφατα πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του όταν τον βρήκε νεκρό, άρχισε να ουρλιάζει και ξεσήκωσε τη γειτονιά. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι η αστυνομία που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο αυτόχειρας ήταν ένας ιδιαίτερα ήσυχος άνθρωπος και όλοι όσοι τον γνώριζαν, λένε ότι δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: CretePlus.gr
Το διαβάσαμε στο:www.enikos.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: