Αρρωστημένη η σχέση Φαίης, Μάνιας και Στεφανάκη. Ήθελε να βάλει μπράβους να...

Share it:
Η στενή φίλη του θύματος περιέγραψε απίστευτα σκηνικά. Απειλές για ξύλο από εύσωμους "φύλακες". Είχαν κοιμηθεί και οι τρεις μαζί


Η Δάφνη Μπαλατσούρα κατέθεσε πως η Φαίη γνώρισε το Βαγγέλη Στεφανάκη μέσω της αδελφής της. 

"Μου είχε πει ότι θα πάει για καφέ να γνωρίσει ένα αγόρι που της άρεσε και είναι φίλος της αδελφής της" είπε στο δικαστήριο η μάρτυρας.

Από το πρωί της Δευτέρας κατέθετε η 20χρονη φίλη της δολοφονημένης κοπέλας. Ήταν από τις πρώτες που πήγαν στο νοσοκομείο, όταν ειδοποιήθηκε από την άλλη κολλητή της παρέας, την Ιωάννα, ότι η Φαίη χτύπησε. 

Στο νοσοκομείο συμπέρανε πως η κοπέλα ήταν ιδιαίτερα χτυπημένη και πιθανότατα σε κώμα.

Ξεκινώντας την κατάθεση της η μάρτυρας αναφέρθηκε στη σχέση του Βαγγέλη και της Φαίης:
"Το πρώτο διάστημα ήταν όλα καλά. 

Μετά η Φαίη άρχισε να κλαίει και να μου λέει ότι κάτι τρέχει με την αδερφή της, με την οποία διατηρούσε καλή σχέση μέχρι να χωρίσει με το σύζυγό της.  Τότε άρχισαν τα προβλήματα. Έμεναν μαζί αλλά αργότερα η Μάνια την έδιωξε από το σπίτι".

 Τότε διακόπηκαν και οι σχέσεις τους. 

Η μάρτυρας εμφανίστηκε αντίθετη με αυτή τη σχέση και το αιτιολόγησε λέγοντας στο δικαστήριο πως δεν της είχε δώσει την καλύτερη εντύπωση γιατί ήταν εύσωμος και είχε "ύφος". Συμπλήρωσε ότι ήταν οξύθυμος και μίλαγε άσχημα.

Υποστήριξε μάλιστα η μάρτυρας πως η Φαίη είχε κάτι καταλάβει για το "δέσιμο" ανάμεσα στην αδελφή της και το σύντροφό της, γι αυτό και διακόπηκαν οι σχέσεις τους. Τον συγχωρούσε όμως γιατί τον ήθελε πολύ.

Συγχρόνως όμως περιέγραψε μία τουλάχιστον ιδιότυπη σχέση ανάμεσα στους τρεις τους.

Διαβάστε τη συνέχεια  στο : news247.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: