Ηράκλειο: Ο φόβος της μικρής πρόδωσε τον "πατέρα"...

Share it:
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στο Ηράκλειο γύρω από τη δράση ενός 39χρονου που ζει μόνιμα στη Σουηδία, και ο οποίος συνελήφθη στο Αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" έχοντας μαζί του ένα ανήλικο κορίτσι, ο φόβος στα μάτια του οποίου κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς του Αερολιμένα ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.Πιο συγκεκριμένα, ο 39χρονος σε έλεγχο των αρχών δήλωσε ότι θα ταξίδευε για Βρυξέλλες μαζί με το 12χρονο κορίτσι, το οποίο είπε ότι ήταν κόρη του.

Όπως διαβάζουμε στο flashnews, η ανήλικη ήταν έντονα βαμμένη και ταυτόχρονα πολύ φοβισμένη απέναντι ακόμα και στον υποτιθέμενο πατέρα της, τον 39χρονο δηλαδή, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα παραδέχτηκε ότι δεν έχει συγγενική σχέση με την 12χρονη ενώ υποστήριξε ότι η μητέρα της, του εμπιστεύτηκε την κόρη της για να την μεταφέρει σε συγγενείς της στις Βρυξέλλες.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν την παρέμβαση ιατροδικαστή, που εξέτασε το κορίτσι όμως δεν προέκυψαν στοιχεία που να αποδεικνύουν κακοποίηση, ωστόσο οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Εν τω μεταξύ στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν σωρεία πλαστών εγγράφων που φανερώνουν την ανάμειξή του σε υπόθεση παράνομης μετακίνησης αλλοδαπών.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 10 ταυτότητες Γαλλίας, πλαστές άδειες οδήγησης, πλαστές άδειες παραμονής Βελγίου, μικρές φωτογραφίες διαβατηρίων, 16 κάρτες κινητών, 1 laptop, έγγραφα με κινήσεις λογαριασμών σε τράπεζες και αρκετά χρήματα σε ρούβλια και ευρώ.

Οι έρευνες γύρω από τη δράση του συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ www.newsit.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: