Οι γυναίκες στη Βρετανία δεν αθλούνται λόγω ....ντροπής !

Share it:


Μία στις πέντε γυναίκες στη Βρετανία σταματά την άθληση λόγω...στήθους.Πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι αισθάνονται ντροπή όταν το μεγάλο στήθος τους... ανεβοκατεβαίνει κατά την διάρκεια της άθλησης και επίσης δεν βρίσκουν το σωστό νούμερο σουτιέν που να μπορεί να το συγκρατήσει.
   
Σύμφωνα με μελέτη του Ερευνητικού Κέντρου για την Υγεία του Μαστού στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, το πληθωρικό στήθος είναι η τέταρτη αιτία για να την οποία οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την γυμναστική. 

Οι πιο πολλές γυναίκες σταματούν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο για τους ακόλουθους λόγους: 1ον, Επειδή δεν έχουν ενέργεια για να αθληθούν αφού αισθάνονται κουρασμένες, 2ον, Επειδή δεν έχουν ελεύθερο χρόνο και 3ον, Για ιατρικούς λόγους.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι λόγοι που αποθαρρύνουν τις γυναίκες από την άθληση όπως το κόστος συνδρομής σ΄ ένα γυμναστήριο αλλά και η έλλειψη συντροφιάς. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική ιατρική επιθεώρηση "Journal Of Physical Activity And Health". 

ΠΗΓΗ www.seleo.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Post A Comment: