Βόλος: Η γυναίκα που έδωσε 1.000€ για να κερδίσει 6.000€ - Η απίστευτη υπόθεση !

Share it:


Η γυναίκα πρωταγωνίστρια της υπόθεσης θα θυμάται για πάντα τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου...

Μια 44χρονη γυναίκα, πιθανόν τσιγγάνα, αναζητά η αστυνομία, διότι χθες το μεσημέρι (11-06-2014) «έπεισε» μια 70χρονη γυναίκα να της δώσει ποσό 1.000€ με πρόφαση ότι κέρδισε σε διαγωνισμό βραβείο 6.000€. 

Μάλιστα η ηλικιωμένη είχε την αφέλεια να την βάλει στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να της κλέψει και τα χρυσαφικά που είχε.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr η άγνωστη γυναίκα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 70χρονη, κάτοικο Βόλου και υποστήριξε ότι είναι από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Της είπε ότι κέρδισε το χρηματικό ποσό των 6.000€, αλλά για να τα πάρει πρέπει να πληρώσει στην ίδια ποσό 1.000€ για τα έξοδα και τα ταχυδρομικά τέλη.

Η 70χρονη η οποία διαμένει με τον γιο της το πίστεψε και χθες η δράστιδα συναντήθηκε με την ηλικιωμένη έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει.

 Η ηλικιωμένη, που είναι συνταξιούχος, έβαλε την άγνωστη γυναίκα στο σπίτι της για να της δώσει τα χρήματα (που ήταν όλες οι οικονομίες της) ενώ η 44χρονη, της ζήτησε να της δείξει τα χρυσαφικά που είχε, με αποτέλεσμα να της τα κλέψει και να φύγει σαν κυρία...

ΠΗΓΗ gr.news.yahoo.com
Share it:

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Post A Comment: