Βροχές και καταιγίδες ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Share it:
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος σε όλη την χώρα.

Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και την Τρίτη ενώ η κατάσταση θα βελτιωθεί από την Τετάρτη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Βροχές αναμένονται στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από 4 έως 6 μποφόρ.

Την Τρίτη αναμένεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά της χώρας, καθώς και στην Κρήτη τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη ο καιρός αναμένεται αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Κάποιες τοπικές βροχές αναμένονται στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πηγή: voria.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: