"Δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά καλά νέα για τον Σουμάχερ"

Share it:
Σχεδόν πέντε μήνες από το ατύχημα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ και ενώ κανένα νέο για την πορεία της υγείας του δε βγαίνει από το στόμα των συγγενών του, δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις του Γκάρι Χάρτστιν, πρώην επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Φόρμουλα 1.


Ο αμερικανός αναισθησιολόγος, μέσω του μπλογκ του υποστήριξε πως το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν ποτέ πια καλά νέα για την υγεία του Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

«Οι πιθανότητες για να ξυπνήσει μειώνονται με το πέρασμα των ημερών και θα γίνουν ελάχιστες μετά από έξι μήνες. Ουδείς σε αυτή την κατάσταση επί ένα χρόνο μπορεί να επανακτήσει τις αισθήσεις του» πρόσθεσε ο Χάρστιν.

Σύμφωνα με τον αναισθησιολόγο δεν έχει ο ίδιος άμεση ενημέρωση για την τωρινή κατάσταση της υγείας του «Σούμι».

«Δεκάδες με έχετε ρωτήσει για την τωρινή κατάσταση του Μίκαελ. Προφανώς δεν έχω άμεση ενημέρωση. Ακόμα, όμως, πιστεύω ότι αν υπήρχαν καλά νέα θα τα γνωρίζαμε» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται σχεδόν σίγουρος πως δεν θα υπάρξουν από εδώ και πέρα καλά νέα για τον Μίκαελ. «Σε αυτό το σημείο, δε θα είναι παράτολμο να πω ότι η οικογένεια ετοιμάζει ένα δελτίο Τύπου», υποστήριξε χαρακτηριστικά.Πηγή: www.iefimerida.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

CELEBRITIES

Post A Comment: