Εκλάπησαν τα ιατρικά αρχεία του Σουμάχερ

Share it:
Παγκόσμια κατακραυγή προκαλεί η είδηση πως τα ιατρικά αρχεία και απόρρητα έγγραφα του Μίκαελ Σουμάχερ έχουν κλαπεί από το νοσοκομείο στη Γκρενόμπλ και προσφέρονται στα μέσα ενημέρωσης διαφόρων χωρών, όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική έκδοσή της η γερμανική εφημερίδα Bild.


Σύμφωνα με την Bild τα κλεμμένα έγγραφα προσφέρονται στο γερμανικό, γαλλικό και αγγλικό Τύπο για περίπου 50.000 ευρώ, ενώ στο υλικό περιέχονται και τα έγγραφα που σχετίζονται με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Μπορείς μόνο να αηδιάσεις», σχολίασε η μάνατζερ και εκπρόσωπος Τύπου του Σουμάχερ,Ζαμπίνε Κεμ.

«Τα έγγραφα αυτά δεν θα πρέπει να αγοραστούν ή να δημοσιευτούν. Θα δράσουμε με όλους τους τρόπους για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο» πρόσθεσε. Την υπόθεση ερευνά ήδη η αστυνομία.

Ο Σουμάχερ, που έπεσε θύμα ατυχήματος ενώ έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, εισήχθη και παρέμεινε στο νοσοκομείο της γαλλικής πόλης για περίπου 6 μήνες.

Πριν από λίγες ημέρες, αφού βγήκε από το κώμα ο πρώην Γερμανός πιλότος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης, όπου και θα συνεχίσει την αποκατάσταση.

ΠΗΓΗ www.e-reportaz.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: