Κινηματογραφική τροπή στην δολοφονία στον Αγιο Δημήτριο - Ηξερε το δολοφόνο του ο 30χρονος

Share it:
Γνωστοί ήταν τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο 30χρονος που βρέθηκε νεκρός στον Αγιο Δημήτριο τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο άνθρωπος που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Το θύμα και ο 22χρονος δράστης είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ όπως προέκυψε ο 30χρονος κρατούσε ως «όμηρο» τον αδερφό του 22χρονου, λίγο πριν πέσει νεκρός. 

Ο 22χρονος που σκότωσε το θύμα πυροβολώντας το στο λαιμό και το θώρακα ομολόγησε κάθε λεπτομέρεια του εγκλήματος. Οπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, γνώριζε αρκετά χρόνια τον 30χρονο και το τελευταίο δεκαπενθήμερο λογομαχούσαν συνεχώς τηλεφωνικά, καθώς είχαν προσωπικές διαφορές. 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, το θύμα εντόπισε τον 20χρονο αδερφό του δράστη και μαζί με πέντε ακόμη άτομα που επέβαιναν σε μηχανές τον ανάγκασαν να ακινητοποιήσει το όχημα που οδηγούσε, τον ξυλοκόπησαν και τον κράτησαν παρά τη θέλησή του. 

Στη συνέχεια, το θύμα οδηγώντας το αυτοκίνητο με συνεπιβάτη τον 20χρονο, κατευθύνθηκε στο σπίτι του δράστη, αφού πρώτα του τηλεφώνησε απαιτώντας να συναντηθούν προκειμένου να απελευθερώσει τον αδελφό του. Ο δράστης κατέβηκε από το σπίτι, έχοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Οταν είδε το θύμα να έρχεται, πυροβόλησε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Το θύμα αντέδρασε, επιχειρώντας να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο και τότε ο δράστης πυροβόλησε ξανά, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 30χρονο.

ΠΗΓΗ www.iefimerida.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: