Κρήτη: Η απαίτηση του πρίγκιπα που προκάλεσε σάλο

Share it:
Ο Σαουδάραβας κορίσος και διάδοχος του θρόνου συνεχίζει τις διακοπές του, με τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο να αποτελούν θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...

Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (09-06-2014) σε γνωστό παιδότοπο στο λιμάνι του Ηρακλείου, με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espesso, γύρω στις 15.45 τρία μαύρα βαν και μία ίδιου χρώματος λιμουζίνα σταμάτησαν έξω από την παιδική χαρά και από μέσα βγήκαν οι σωματοφύλακες των πριγκιπισσών, οι νταντάδες και τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Οι σωματοφύλακες αφού έδειξαν τις ταυτότητες και τα χαρτιά που φανέρωναν ότι εργάζονται για τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, ζήτησαν να μην καταγραφεί η επίσκεψή τους και ζήτησαν από τους υπεύθυνους του παιδότοπου να βγάλουν έξω τις πέντε παρέες που ήταν μέσα, ώστε να παίξουν με την άνεσή τους, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Οταν οι υπεύθυνοι του παιδότοπου συνειδητοποίησαν πως οι σεκιούριτι οπλοφορούσαν, τους ζήτησαν να βγουν έξω, για να πάρουν την απάντηση πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αφού έχουν εντολή να μην απομακρύνονται από τα παιδιά, πέρα από τα τρία μέτρα. 

Τελικά η βασιλική οικογένεια, πλήρωσε το αντίτιμο της επίσκεψης και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η επίσκεψη προέκυψε όταν τα παιδιά ζήτησαν ένα χώρο να παίξουν, κατά τη διάρκεια βόλτας στο Ηράκλειο.

Ποιος είναι ο πρίγκιπας Σαλμάν που παραθερίζει στην Ελούντα

Ο πρίγκιπας Σάλμαν ορίστηκε νέος πρίγκιπας διάδοχος του 89χρονου βασιλιά Αμντάλα της Σαουδικής Αραβίας μετά το θάνατο του πρίγκιπα διαδόχου Νάγιεφ τον Ιούνιο του 2012. Μάλιστα τότε ο πρίγκιπας προήχθη και σε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

πηγη yahoo.com
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

LIFE-STYLE

Post A Comment: