Μουντιαλ 2014 ! Ποδόσφαιρο , τηλεόραση , πίτσα και μπύρα

Share it:

Η αντίστροφη μέτρηση για τη το Μουντιάλ του 2014 έχει ξεκινήσει !Η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το όλο "σκηνικό"  και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ετοιμάζονται για έναν ποδοσφαιρικό Ιούνιο-Ιούλιο !Για ένα μήνα οι λέξεις που θα ακούγονται κάθε μέρα θα έιναι οι εξής :
#Ποδόσφαιρο , #τηλεόραση , #πίτσα και #μπύρα
Βέβαια επειδή ποδοσφαιρόφιλοι δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα , αξίζει να σας αναφέρουμε ότι οι Βρετανοί αναμένεται να φάνε 6 εκατ. πίτσες στη διάρκεια του Μουντιάλ...Πιο συγκεκριμένα σε 1.300 προσλήψεις αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Dominos Pizza προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.Σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου αναμένεται να φαγωθούν 56.000.000 κομμάτια πίτσα ή διαφορετικά 6 εκατ. ολόκληρες πίτσες.Για να παραδώσουν όλες τις παραγγελίες οι ντελιβεράδες της πιτσαρίας αναμένεται να καλύψουν συνολικά 13,5 εκατ. μίλια ή διαφορετικά ένα ταξίδι από και προς το Ρίο ενώ για την παρασκευή των προϊόντων της Dominos θα χρειαστούν 823 τόνοι σάλτσας ντομάτας, 823 τόνοι μοτσαρέλας, ποσότητα ικανή να γεμίσει 1,5 πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, και 42 εκατ. κομάτια πεπερόνι.Απο κει και πέρα εμείς θα ευχήθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική μας  και ας ελπίσουμε ότι θα φτάσει όσο πιο "μακρυά" γίνεται!
Δείτε το πρόγραμμα της Εθνικής μας στο Μουντιάλ :
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ19.00 – 21.00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (Z) (και από HD)
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ01.00 – 03.00 ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (Z) (και από HD)ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ23.00 – 01.00 ΕΛΛΑΔΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦ. (Z) (και από HD)mudial , #προγραμμα μουντιαλ ,  #μουντιαλ 2014 #ομιλοι μουντιαλ #ελλαδα μουντιαλ #παμε μουντιαλ #βαθμολογια μουντιαλ #αποτελεσματα μουντιαλ #μουντιαλ ελλαδα #βαθμολογιες μουντιαλ #βραζιλια μουντιαλ #προγνωστικα μουντιαλ #στοιχημα μουντιαλ #pitsa #delivery food #πιτσαρια #πιτσαριες #delivery thessaloniki #pizza club #pizza zeas #home pizza #μπύρα

#ελληνικη τηλεοραση στο internet #τηλεόραση μέσω internet #τηλεοραση στο internet
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ-ΖΩΗ

Post A Comment: