Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν ! Αγγελόπουλος : "Κανείς παίκτης μας στην Εθνική!"

Share it:
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: "Η κατάσταση με τη διαιτησία είναι αηδιαστική. Βασιλακόπουλος, Ζαβλανός και Κορομηλάς έχουν καταστρέψει το μπάσκετ. Είναι άρρωστοι και έχουν ξεπεράσει τα πάντα".


Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και παρενέβη και τόνισε: "Από το 2009 είμαστε στις κορυφαίες ομάδες, αλλά εδώ πρέπει να νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου που, όπως και πέρυσι στον πρώτο τελικό, ήρθαν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να νικήσει η ομαδάρα, ο Παναθηναϊκός. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων της ΕΟΚ και να παλέψουμε".


Το λόγο πήρε ξανά ο Γιώργος Αγγελόπουλος:

 "Έχετε δει πώς είναι η κατάσταση. Εμείς τι άλλο να κάνουμε; Εσείς τα βλέπετε, θ' αντιδράσετε; Ο κ.Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά, έχει θέματα, τι να κάνουμε τώρα, μην το ψάχνετε. Κάνει παρεμβάσεις στην Εθνική για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει, έχει θέμα. Δεν του ανήκει όμως το ελληνικό μπάσκετ. Μην μπλέκετε τον Ολυμπιακό με την Εθνική, το θέμα με την Εθνική έχει σχέση με το νόμο. Απλώς δεν θα πάει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού. Τέλος, μην το ψάχνετε".

 πηγη βιντεο www.sportdog.gr
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΝΕΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-VIDEO

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: