Παναθηναικός: Καλάθης, Χίκμαν και Λάσμε !

Share it:


Το βάρος των διοικούντων του Παναθηναϊκού, πάντα σε άμεση συνεννόηση με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έχει πέσει στην ενίσχυση της περιφέρειας με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.


Αναμφίβολα, στην κορυφή της λίστας έχει τοποθετηθεί ο Νικ Καλάθης, ο οποίος προορίζεται για πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που δημιουργείται. 

Στον 25χρονο γκαρντ έχει κατατεθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση ( 6,5 εκατομ. για 3 χρόνια) και του έχει εξηγηθεί πόσο τον υπολογίζει ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού.

 Ο ίδιος δείχνει θετικός στην προοπτική να επιστρέψει και δεν αποκλείεται να δώσει σύντομα τη θετική απάντηση του.

Άλλο ένα ανοιχτό μέτωπο για τον Παναθηναϊκό είναι ο Ρίκι Χίκμαν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της ΚΑΕ έχει ζητήσει να αμοίβεται με 700.000 ευρώ ετησίως, ποσό που για την ώρα κρίνεται υπερβολικό. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και επικρατεί αισιοδοξία για τη θετική έκβαση τους.

Τέλος , την απάντηση του Στεφάν Λάσμε στην πρόταση για νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 700.000 δολαρίων περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Στις επαφές που είχαν με τον Γκαμπονέζο σέντερ και τον εκπρόσωπο του, κυριάρχησε το καλό κλίμα και η εκατέρωθεν επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας.

ΠΗΓΗ prasinanea.gr
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΝΕΑ

Post A Comment: