Ρόδος: Η νύφη και ο γαμπρός συγκίνησαν τους πάντες στο γάμο τους και έγιναν θέμα συζήτησης στα social

Share it:
Τα όσα έκανε το ζευγάρι την ημέρα του γάμου δύσκολα θα ξεχαστούν, όχι μόνο από τους καλεσμένους αλλά και από τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής...

Την ευτυχία του θέλησε ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Ρόδο, να μοιραστεί με συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη και έτσι ζήτησε από τους προσκεκλημένους στο γάμο τους, αντί δώρων να φέρουν… τρόφιμα!

Ο γάμος τελέστηκε το περασμένο Σάββατο (31 Μαΐου 2014) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στις επιθυμίες του ζευγαριού, το οποίο τώρα είναι διπλά ευτυχισμένο, αφού από την δική τους χαρά, θα καλυφθούν οι ανάγκες (έστω και προσωρινά) σε τρόφιμα σε περίπου 60 οικογένειες τις οποίες φροντίζει ο Ιερέας πάτερ Μερκούρης και η εκκλησιαστική επιτροπή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ''Ροδιακής'', η ιδέα τριγυρνούσε αρκετό καιρό στο κεφάλι του ζευγαριού, το οποίο αντιλαμβανόμενο τα σοβαρά κυρίως οικονομικά προβλήματα που βιώνουν καθημερινά δεκάδες οικογένειες  δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο.

Έτσι χωρίς πολύ σκέψη, νύφη και γαμπρός αποφάσισαν να δώσουν με την χαρά τους λίγη χαρά και στους ανθρώπους αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

 Ήρθαν λοιπόν σε συνεννόηση με τον πάτερ Μερκούρη, ιερέα της εκκλησίας που θα τελούνταν το μυστήριο και τους εκπροσώπους της εκκλησιαστικής επιτροπής και αφού πληροφορήθηκαν ότι πράγματι υπάρχουν οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια στην ενορία, πήραν την οριστική απόφαση.

Οι προσκεκλημένοι γέμισαν με σακούλες από τρόφιμα την αυλή της εκκλησίας τα οποία στην συνέχεια οι υπεύθυνοι της εκκλησίας παρέλαβαν και ήδη από χθες ξεκίνησαν τον διαχωρισμό για να γίνει και η διανομή στις οικογένειες των συμπολιτών μας!

πηγη yahoo.com
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Post A Comment: