Σοκ στην Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού - Νεκρός ο 28χρονος αδελφός των Τουρέ

Share it:
Πολύ μεγάλο πλήγμα για τους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού, Γιάγια και Κόλο Τουρέ, οι οποίοι έχασαν τον αδελφό τους και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


Ο Ογιάλα Ιμπραΐμ Τουρέ, ο μικρότερος από τα αδέλφια, «έφυγε» χθες από την ζωή σε ηλικία 28 ετών στο Μάντσεστερ και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του. 

 Τα άσχημα νέα τα δυο αδέρφια τα έμαθαν μετά την αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού με την Κολομβία, ενώ το λυπηρό γεγονός γνωστοποίησε σήμερα και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας με επίσημη ανακοίνωση της. 

 «Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Ποδοσφαίρου της Ακτής Ελεφαντοστού και η εκτελεστική επιτροπή ενημερώνουν την οικογένεια του ιβοριανού ποδοσφαίρου, ότι ο Ογιάλα Ιμπραΐμ Τουρέ, μικρότερος αδερφός του Κόλο Τουρέ και του Γιάγια Τουρέ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών την Πέμπτη, 19 Ιουνίου του 2014 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. 

 Σε αυτή την λυπηρή στιγμή οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού και όλα τα μέλη της αποστολής στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 θα συμπάσχουν με τα αδέλφια Τουρέ, μέλη των «Ελεφάντων», και με την οικογένεια Τουρέ.

 Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή καλούν τους Ιβοριανούς να ενώσουν τις προσευχές τους για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος» αναφέρει η ανακοίνωση.

 - ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr
Share it:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΝΕΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Post A Comment: