Σοκ από πτώση άνδρα στη Μυτιλήνη ! Καρφώθηκε με το κεφάλι σε κάγκελα

Share it:
Σοκ προκαλεί ατύχημα που συνέβη γύρω στις 8 το απόγευμα της Δευτέρας στη Μυτιλήνη όταν ένας 64χρονος άνδρας στη διάρκεια εργασιών που έκανε σε παράθυρο του σπιτιού του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από το δεύτερο όροφο διπλοκατοικίας με αποτέλεσμα να καρφωθεί με το κεφάλι σε καγκελένια περίφραξη.


Το ατύχημα συνέβη σε διπλοκατοικία στη συμβολή των οδών Υακίνθου και Γυμνασιάρχου Δαυίδ στη Χρυσομαλλούσα. 

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής ενώ χρειάστηκε οι διασώστες να οργανώσουν ολόκληρη επιχείρηση για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν με ασφάλεια τον άτυχο άνδρα από το σημείο. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lesvosnews.net ο 64χρονος, καθάριζε το παράθυρο του σπιτιού του όταν έπεσε σε τέντα ακριβώς από κάτω και στη συνέχεια καρφώθηκε με το κεφάλι σε περίφραξη με κάγκελα.

 Όπως διαπιστώθηκε κάγκελο της περίφραξης είχε περάσει στη δεξιά κροταφική χώρα στο και χρειάστηκε να το κόψουν οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ παράλληλα οι διασώστες κρατούσαν το σώμα του για να μην τραυματιστεί ακόμη περισσότερο και είχαν ήδη φροντίσει να τοποθετήσουν ορό και να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο όπου βρισκόταν.

Τραγικό πρόσωπο η σύζυγός του η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε τί είχε συμβεί αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη συνέβη αυτή η απίστευτη τραγωδία. 

Αξίζει να σημειωθεί η συγκινητική βοήθεια ενός αλλοδαπού ενοίκου του ισόγειου διαμερίσματος ακριβώς μπροστά από την περίφραξη, ο οποίος σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες περιοίκων, πετάχθηκε έξω από το σπίτι και κρατούσε το σώμα του άνδρα προκειμένου να μην τραυματιστεί ακόμη περισσότερο περιμένοντας να φθάσει το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

ΠΗΓΗ www.makeleio.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: