Τέλος στο επίδομα ανεργίας αν είσαι κάτοχος δίκυκλου !

Share it:


 Παρελθόν θα αποτελούν, όπως όλα δείχνουν, τα επιδόματα ανεργίας όπως και πολλά άλλα επιδόματα, τα οποία όπως φαίνεται θα χορηγούνται με βάση τα περιουσιακά κριτήρια. 

 Σύμφωνα με πρόταση που επεξεργάζονται υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών έπειτα από εντολή της τρόικας στην καταβολή των κοινωνικών παροχών θα λαμβάνονται, υπ' όψιν όχι μόνο τα εισοδήματα που απέκτησε ο ενδιαφερόμενος κατά το εκάστοτε προηγούμενο έτος αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει. 

Δηλαδή τα ακίνητα, τα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα δίκυκλα, τα σκάφη αναψυχής και τα λοιπά κινητά αντικείμενα μεγάλη αξίας που έχει στην κατοχή του. 

 Παράλληλα, θα λαμβάνονται υπόψη και οι αποταμιεύσεις και οι πάσης φύσεως επενδύσεις των χρημάτων του, δηλαδή οι καταθέσεις του στις τράπεζες, τα ομόλογα, οι μετοχές, τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων και τυχόν άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα και παράγωγα στα οποία έχει τοποθετήσει τα χρήματά του. 

 Σχετικά με τον προσδιορισμό της πραγματικής οικονομικής κατάστασης κάθε φορολογουμένου θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό «περιουσιολόγιο», δηλαδή η βάση δεδομένων που δημιουργεί το υπουργείο Οικονομικών καταχωρίζοντας πληροφορίες για όλα τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών, αναφέρει σε δημοσίευμα της η Δημοκρατία. 

ΠΗΓΗ www.prismanews.gr
Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Post A Comment: