Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί σε τροχαίο 23χρονος ποδοσφαιριστής και η κοπέλα του

Share it:


Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ήταν από τα αγαπητά παιδιά της ΑΕ Πάτρα 2005 και αρχηγός της ομάδας

Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο της Πάτρας και στη κοινωνία της αχαϊκής πρωτεύουσας για τον θάνατο δύο νέων παιδιών ,τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αυστραλίας.

Η είδηση ότι ο 23χρονος Αντώνης Μαγδάκης,  μαζί με την κοπέλα του και φοιτήτρια, Έφη, βρήκαν τον θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή που επέβαιναν τα δύο παιδιά,  σκόρπισε βουβό πόνο στους φίλους των δύο παιδιών, αλλά και στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο Αντώνης Μαγδάκης ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα Α.Ε. Πάτρα 2005 και μάλιστα ένας από τους αρχηγούς της. Όλοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι, μιλάνε για ένα καλό και σεβάσμιο παιδί,  αγαπητό σε όλους, ένα παιδί που εκτός από το ταλέντο που είχε ως ποδοσφαιριστής,  ξεχώρισε στα γήπεδα για τον χαρακτήρα του. 
Ο 23χρονος εργαζόταν παράλληλα στο ψητοπωλείο « Άρης» στην περιοχή της Οβρυάς.

Οι δύο νέοι έφυγαν τόσο γρήγορα και τόσο άδικα και το γεγονός αυτό έχει σκορπίσει τον θρήνο στη κοινωνία της Πάτρας, ενώ δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης των φίλων τους στο facebook, προς τις οικογένειες τους.Ο Αντώνης Μαγδάκης ως αρχηγός της ΑΕ Πάτρα 2005
Θρήνος στο τοπικό ποδόσφαιρο και στη Πατρινή κοινωνία για τον Αντώνη Μαγδάκη
(H φωτογραφία είναι από το patrasgoal )

ΠΗΓΗ www.patrasevents.gr

Share it:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

PHOTOS

Post A Comment: