Απίστευτο περιστατικό:Πνίγηκε λευκός καρχαρίας στην Αυστραλία - Δείτε το πως [βίντεο]

Share it:

Πνιγμένος σε παραλία της δυτικής Αυστραλίας βρέθηκε ένας λευκός καρχαρίας μήκους τεσσάρων μέτρων, όταν ένας θαλάσσιος λέοντας κόλλησε στον λαιμό του.

Ο καρχαρίας εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες να κολυμπά πολύ κοντά στην ακτή στην παραλία Coronation και τράβηξε την προσοχή των λουόμενων καθώς έκανε ορισμένες περίεργες κινήσεις.
Δύο μέρες αργότερα, ψαράδες της περιοχής ανέφεραν ότι ο καρχαρίας εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία όπου τον ξέβρασε το κύμα.

Οι Αρχές της περιοχής και το Τμήμα αλιείας κινητοποιήθηκαν, με τους ιθύνοντες να διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε ο καρχαρίας.

Επιστήμονες, επικεφαλής των οποίων ήταν ο Δρ. Ρόρι Μακόλεϊ, ταξίδεψαν στην κοντινή πόλη Τζεράλντον, για να διαπιστώσουν ότι ο καρχαρίας δεν έφερε τραύματα, ούτε παρουσίαζε σημάδια κάποιας ασθένειας. Ανακάλυψαν λοιπόν ότι στον λαιμό του είχε κολλήσει ένας τεράστιος θαλάσσιος λέοντας, ο οποίος ενδεχομένως να ήταν και η αιτία θανάτου του καρχαρία.

Οι επιστήμονες ανέφεραν επίσης ότι ο καρχαρίας προσπαθούσε να ξεκολλήσει τον θαλάσσιο λέοντα από τον λαιμό του για αυτό και έκανε διάφορες περίεργες κινήσεις όταν πρωτοεμφανίστηκε στην παραλία. Το θαλάσσιο κήτος, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ίσως να προκάλεσε βλάβες στα όργανα του καρχαρία και έτσι επήλθε ο θάνατός του.
Πηγή:www.iefimerida.gr
Share it:

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

VIDEO

Post A Comment: