ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Επέζησε και από τις δύο μοιραίες πτήσεις της Malaysia Airlines

Share it:


Δύο αεροπορικές τραγωδίες μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών. Ουδείς επιβίωσε από την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines τον Μάρτιο, ουδείς επιβίωσε από τη συντριβή αεροσκάφους της ίδιας εταιρίας χθες στην Ουκρανία.


Ουδείς; Λάθος!

Κι όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που διασώθηκε και στις δυο περιπτώσεις. Η ηλεκτρονική έκδοση της Μarca φέρνει στο φως μια απίστευτη ιστορία, για τον πιο τυχερό άνθρωπο του πλανήτη.

Πρόκειται για τον Ολλανδό ποδηλάτη Μάαρτεν Ντε Γιονγκ. Ο Ντε Γιονγκ είχε κλείσει εισιτήρια με την πτήση που εξαφανίστηκε και παρέσυρε στο θάνατο 229 ανθρώπους τον Μάρτιο. Θα ήταν ο διακοσιοστός τριακοστός, εάν την ύστατη ώρα δεν έβρισκε απευθείας πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ για την Ταϊβάν. Γλίτωσε... κατά λάθος.

Μοίρα, ριζικό, κισμέτ, τύχη; Όπως κι αν το πείτε ο άνθρωπος ήταν γραφτό να ζήσει. Χθες, θα ήταν στην πτήση που συνετρίβη (ή καταρρίφθηκε) στην Ουκρανία και θα ήταν ανάμεσα στους 298 νεκρούς. Βρήκε όμως φθηνότερα εισιτήρια για να φτάσει στον προορισμό του.

O τύπος είναι survivor. Aπίστευτη ιστορία που αποδεικνύει ότι... όποιου του μέλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει!Πηγή: pamesports.gr
Share it:

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Post A Comment: